Încă o lovitură dată de Universitatea Craiova

Gustavo Di Mauro Vagenin şi-a prelungit contractul cu Universitatea  Craiova pentru trei ani, după ce ajunsese la echipă în martie, de la chinezii de la Liaoning FC. În momentul sosirii în Oltenia, brazilianul semnase un contract valabil doar până la finalul acestui sezon.

Gustavo nu a reuşit să joace niciun meci de la revenirea în România, dar oltenii au încredere în atacantul de bandă. Brazilianului i-a fost prelungit contractul, iar anunţul a fost făcut cu mare fast de Universitatea Craiova. În momentul sosirii în Oltenia, brazilianul semnase un contract valabil doar până la finalul acestui sezon.

Oltenii şi-au adus aminte de finala de Cupa României câştigată în 2018: "Brazilianul care a contribuit decisiv la câştigarea Cupei României a semnat prelungirea contractului cu Ştiinţa pentru încă 3 ani. Mult succes în continuare, Gustavo Di Mauro Vagenin!", a transmis oficial clubul oltean.

Gustavo a plecat de la Craiova în iulie 2018, clubul din Bănie încasând 850 de mii de euro pentru transferul brazilianului în China. Înainte să plece la Liaoning, atacantul a jucat 40 de meciuri în Liga 1, perioadă în care a înscris 14 goluri şi a oferit patru pase decisive. Acum Gustavo este pregătit pentru finalul se sezon. "Sunt deja şase, şapte săptămâni de când eu fac antrenamente cu echipa şi mă simt pregătit cu condiţia de joc. Ai luat o decizie cu privire la prelungirea contractului? Da, deja am decis cu clubul şi acum aştept să activeze contractul nou” a spus Gustavo la finalul lunii mai.

El venise la Craiova în vara lui 2016, tot din postura de jucător liber de contract, după ce ultima dată evoluase în Italia, la Messina.

Vizualizări: 1,579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: