Interes major pentru derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Victoria Universităţii Craiova în deplasarea cu FCSB, scor 2-0, pe Arena Naţională, a creat o emulaţie specială printre fanii olteni. Aceştia anunţă la derby-ul cu CFR Cluj un record de asistenţă pentru ultimele sezoane pe arena „Ion Oblemenco”.

Nu numai victoria de la Bucureşti şi forma bună a oltenilor au contribuit la interesul suporterilor Bănie pentru duelul de duminică, ora 20:30, ci şi abandonarea restricţiilor, stadionul putând fi ocupat a capacitate maximă, fără condiţii de acces, dar şi faptul că se dispută un derby, pe „Ion Oblemenco” venind campioana en-titre şi liderul detaşat al Ligii 1, CFR Cluj. Un alt motiv este programarea alegerilor pentru postul de preşedinte al clubului, care vor avea loc chiar pe stadion, precum şi vremea frumoasă care se anunţă pentru acest week-end în capitala Olteniei.

În condiţiile interesului deosebit manifestat pentru meciul cu CFR Cluj, clubul Universitatea Craiova ia în considerare să deschidă şi peluza sud, în premieră, după pandemia COVID-19. Gruparea din Bănie n-a mai vândut abonamente în sectoarele respective, considerând că oricum la derby-ul local cu FCU abonaţii nu ar fi putut să-şi ocupe locurile, şi oricum, în condiţiile restricţiilor, gradul de ocupare al arenei n-a fost foarte mare.

Vizualizări: 376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: