Meci important pentru Pandurii în play-off

Pandurii Târgu Jiu se află acum la două locuri de poziţia a doua din clasamentul seriei şi la 13 puncte de ocupanta locului doi, CSM Deva. Gorjenii întâlnesc în etapa a doua pe Voinţa Lupac, echipă situată pe locul trei în clasament.

Pandurii abordează meciul cu Voinţa Lupac după un eşec în deplasare de la Reşiţa. Gorjenii speră să se impună în partida programată duminică, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, mai ales că este un joc în faţa propriilor suporteri care aşteaptă de mult timp o victorie.

Jocul este considerat important şi pentru că un alt rezultat decât victoria ar reduce şansele de a mai spera la ocuparea locului doi în serie. Antrenorul Mario Găman a apreciat că acest meci este ca o finală, la fel ca şi următorul, cu CSM Deva, şi punctele pierdute acum ar îndepărta echipa sa de obiectiv: „Pentru mine urmează acum din nou un meci foarte greu, o finală, pentru că, din momentul de faţă cu orice punct pierdut sau punte pierdute nu cred că am mai avea vreo şansă la locul doi. Dar în momentul în care reuşim să câştigăm duminică şi reuşim să câştigăm şi la Deva, coroborat, cred eu, cu înfrângerea lor la Reşiţa, în meciul de sâmbătă, atunci ne putem apropia la şapte puncte şi putem începe o nouă etapă de play-off, a doua etapă cu trei meciuri cum spun eu, unde poţi să priveşti lucrurile altfel. În momentul în care pierzi un punct sau puncte din aceste două meciuri, putem vorbi de altceva dar nu mai putem vorbi de promovare sau de locul doi”.

Rămâne de văzut pe ce lot se va baza tehnicianul la meciul de duminică, pentru că are în continuare mari probleme de lot din cauza accidentărilor.

Meciul cu Voinţa Lupac se va disputa duminică, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, cu începere de la ora 17.00.

Vizualizări: 606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: