Interes uriaș pentru meciul dintre Craiova și Milan

Sute de gorjeni sunt așteptați să ajungă joi seara la Drobeta Turnu Severin pentru a urmări partida dintre Universitatea Craiova și AC Milan din preliminariile Europa League. Meciul este unul cu o miză uriașă pentru că marchează atât revenirea formației oltene în competițiile europene, cât și prezența pe stadionul din Severin a unei echipe cu renume pe toată planeta.

Cele 18.000 de bilete au fost vândute aproape în totalitate, ceea ce demonstrează că interesul pentru acest meci este unul foarte mare. Cei care vor ajunge însă la partida respectivă ar trebui să vină ceva mai devreme de ora 21.00, ora de începere oficială a meciului.

O problemă pe care vor trebui să și-o rezolve și suporterii din Gorj o reprezintă locurile de parcare, mai ales că circulația în preajma stadionului va fi restricționată. Cei care mizează pe faptul că își vor putea lăsa mașinile pe bulevardul Calea Târgu Jiului, cel care face legătura dintre Drobeta Turnu Severin și Târgu Jiu greșesc, pentru că bulevardul este spart de la un capăt la altul. În zonă se lucrează la rețeaua de canalizare și alimentare cu apă și, ca urmare, câte o bandă de pe fiecare sens este scoasă din uz, banda respectivă fiind tocmai cea de lângă șosea, care putea fi folosită și ca parcare temporară. Singura veste bună pentru suporterii din Gorj ai Universității este dată de faptul că gropile de pe dealul Colibași au mai fost reparate, deși chiar în mijlocul dealului rămâne încă neplombată o ruptură uriașă în carosabil, care există acolo de ani de zile și care reprezintă dovada neputinței autorităților din județul vecin de a rezolva această problemă.

Vizualizări: 487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: