Intervenţie neobişnuită a pompierilor! Au dat jos un copil de pe acoperiş

Pompierii gorjeni au fost solicitaţi vineri pentru a ajuta un copil de doi ani să coboare de pe acoperiş. Cum a ajuns micuţul acolo e greu de ştiut, cert este că părinţii nu l-au supravegheat.

După ce la jumătatea săptămânii trecute un copil lăsat nesupravegheat de părinţi s-a ales cu un traumatism cranio-facial în urma unei căzături în canal, viaţa unui al micuţ a fost pusă în pericol. Vineri un copil de numai 2 ani s-a urcat pe acoperişul casei. Acest lucru s-a întâmplat probabil din neatenţia părinţilor şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor care au coborât copilul de pe casă.  Din fericire micuţul a fost descoperit la timp de mama lui care a chemat pompieri pentru a da copilul jos. „Am fost solicitaţi să intervenim pentru a coborî un copil care a urcat pe acoperişul casei în care locuia. Intervenţia a durat aproximativ 10 minute. Am urcat cu o scară şi copilul a fost coborât în bune condiţii fără să sufere vreo leziune”, spune Mihai Avramescu, purtător de cuvânt ISU Gorj.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de la salvare, însă nu a fost nevoie de intervenţia medicilor. Nimeni nu-şi dă seama cum a ajuns copilul pe acoperiş. „Nimeni nu-şi explică modul în care copilul a urcat pe acoperiş”, spune medicul Constantinescu de la SJA Gorj. Dacă nu se intervenea la timp viaţa copilului ar fi fost pusă în pericol.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: