S-a îmbătat şi a dat foc propriului apartament

Un bărbat din Târgu Jiu a rămas sub cerul liber după ce şi-a incendiat casa. Acesta a băut bine şi a pus foc. Gestul omului i-a afectat şi pe ceilalţi locatari. În mijlocul nopţii, cu copiii mici în braţe, locatarii căminului de nefamilişti au fost nevoiţi să doarmă pe afară din cauza fumului gros din locuinţele lor. Din cauza buteliei care se afla în casă, blocul putea sări în aer.

Un bloc întreg a fost la un pas să explodeze din cauza unui bărbat care a băut mai mult. La infracţiune a luat parte şi fratele mai mic, care după o bătaie bună nu a s-a mai opus şi şi-a sprijinit fratele piroman. “Eram la serviciu când m-a sunat soţia să-mi spună că arde apartamentul vecinilor. Am sunat la pompieri şi am venit acasă să văd ce e. Eu am trei copii mici. Fetiţa cea mare este recent operată şi nu are voie nici să meargă şi nici să stea în frig. M-am săturat ca din cauza lor să nu avem noi linişte în casă. Se îmbată amândoi şi numai gălăgie fac. Dacă nu l-ar fi luat poliţia vă spun sincer că l-aş fi bătut aici”, susţine un locatar.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care a reuşit lichidarea incendiului, şi a stopat extinderea sa, însă dintre lucruri nu s-a mai putut salva nimic. “Am intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul trei al unui bloc şi pentru a elimina pericolul de explozie care exista din cauza buteliei existente în casă”, susţine Stanciu Stanciu şef gardă de intervenţie ISU Gorj.

MANDAT

Bărbatul a fost imediat reţinut de poliţişti, iar pe numele său a fost emis mandate de arestare preventivă. Instanţa de judecată a emis pe numele suspectului, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: