Scandal pe strada Prieteniei din Rovinari

Patru tineri din Rovinari au ajuns în arestul poliţiei după ce au reuşit să pună pe jar o scară întreagă de locatari din oraş. Enervaţi că unul dintre locatari a îndrăznit să le perturbe cheful pe care îl dădeau în faţa blocului, aceştia au luat la rând uşile lovindu-le cu pumnii şi picioarele. Pentru perturbarea liniştii publice şi pentru distrugere, cei patru riscă să stea până la şapte ani de închisoare.

Strada Prieteniei din Rovinari s-a transformat în „strada scandalului” duminică la primele ore ale zilei. Locatarii au chemat oamenii legii să intervină împotriva a patru tineri din localitate cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, extrem de recalcitranţi.

Cei patru se întorceau de la distracţie şi ameţiţi de aburii alcoolului şi-au continuat cheful şi în faţa blocului. Scandalul a început după ce unul dintre locatari a aruncat un pahar pe maşina celor patru sperând că-i face să tacă. Acest lucru i-a enervat în culme pe petrecăreţi, care au luat la rând uşile apartamentelor pentru a-l găsi pe cel care a îndrăznit să arunce paharul spre ei. Aceştia au reuşit să distrugă uşile a opt apartamente, când au fost opriţi de poliţişti şi de jandarmi. „Pe numele suspecţilor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, susţine Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Pentru distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri, cei patru riscă să stea până la 7 ani după gratii.

Vizualizări: 244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: