Interviu cu Vasile Ogârlaci, nominalizat în conducerea CEO

Vasile Ogârlaci, unul din directorii susținuți de Constantin Bălășoiu pentru funcția de director la Divizia Minieră din cadrul CEO, a făcut ieri primele declarații cu privire la echipa nominalizată de directorul CE Craiova. Acesta a ținut să precizeze că locuiește în Gorj de 31 de ani și că s-a supărat pentru că nu a fost considerat de autoritățile locale de aici drept un gorjean. Vasile Ogârlaci lucrează în minerit de 32 de ani și spune că nu are adeziune la vreun partid.

Unul din directorii nominalizaţi de Constantin Bălăşoiu pentru Directoratul al CE Oltenia a declarat ieri că deocamdată nu există niciun document oficial care să ateste că aceasta este echipa care va conduce noua entitate energetică. Vasile Ogârlaci a precizat că este vorba doar de o nominalizare, însă ministerul va lua decizia finală. ”Aştept să văd dacă se adevereşte sau nu, deocamdată am fost nominalizat şi atât, ministerul va decide. Ce pot să vă spun este că eu nu particip la nicio ședință, nu sunt implicat în procesul acesta. Sunt doar recunoscător că cineva a luat în calcul profesionalismul meu”, a declarat Vasile Ogârlaci, şef departament Mine din cadrul CE Craiova.

„Sunt gorjean“

Acesta a ținut să precizeze faptul că a fost puțin deranjat că atât presa cât și autoritățile locale au spus despre el că este doljean. Ogârlaci locuiește în Gorj de 32 de ani și se mândrește că este gorjean. ”Nu numai că sunt gorjean dar stau de 32 de ani în Gorj. Am făcut 15 ani naveta la cariera Berbești și de opt ani și două luni fac naveta la Craiova. Am locuință de serviciu la Craiova dar m-a deranjat puțin că sunt făcut doljean. Lucrez de 31 de ani în minerit din care cea mai mare parte în alte zone decât județul Gorj”, a declarat Vasile Ogârlaci.

POLITIC

Vasile Ogârlaci a menționat că nu face parte din niciun partid politic la ora actuală declarând că dacă nominalizarea va rămâne în picioare ar lua-o ca pe o recunoaștere a profesionalismului său și va încerca să-și aducă aportul la tot ce înseamnă CEO. Acesta a refuzat să facă mai multe comentarii pe seama discuţiilor legate de echipa susţinută de Bălăşoiu şi reclamată de cei din Gorj.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: