Întrebări pentru „acţionarul” Ciurel despre „marioneta” Ioana

Declaraţii surprinzătoare făcute de consilierul judeţean al PSD Gorj, Andrei Maioreanu. Acesta a vorbit în termeni duri despre administratorul de la CS Pandurii, Dorin Ioana, pe care l-a acuzat că l-a schimbat din funcţia pe care o deţinea la Clubul Energia, aşa cum a făcut acum cu Eugen Pîrvulescu, preşedintele de la Pandurii.

Maioreanu a spus că el a fost dat afară de la CS Energia pentru că nu venea opt ore la serviciu. Este un proces pe rolul instanţei: „Am fost cercetat disciplinar pentru absenţe nemotivate! Tot de aceeaşi echipă. Este incredibil, de râsul lumii! Marionetele acestea ale celor doi acţionari. Preşedintele de club, care umblă la federaţie, la transferuri, trebuia să fie opt ore de lucru!!! Din cauza mea au băgat condica de prezenţă. Să vedeţi unde au ajuns Laurenţiu Ciurel şi Dorin Ioana. A râs şi instanţa de ei”, a spus social-democratul la Radio Infinit.

Andrei Maioreanu a atras atenţia acţionarilor de la cele două cluburi, Pandurii şi Energia, că nu procedează corect în administrarea acestora. Maioreanu se referă în special la Laurenţiu Ciurel, directorul CE Oltenia, şi Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean. Maioreanu a mai spus că Dorin Ioana este o „marionetă” şi l-a criticat pentru felul în care l-a dat afară pe Eugen Pîrvulescu de la Pandurii. Pîrvulescu a venit la serviciu şi a găsit pe birou decizia de revocare. „De ce nu te duci să dai ochii cu el? Este o marionetă, este angajat al CE Oltenia. (...) Acest Ioana, o marionetă, vine şi pune pe hârtie lucruri care nu au legătură cu realitatea. Să-ţi fie ruşine, Dorin Ioana", a adăugat Maioreanu. El a mai dat un exemplu pentru despre activitatea lui Dorin Ioana la club. „Este incredibil să te duci în deplasări cu jucătorii şi să fii atent pe ce cheltuiesc banii lor. Este pus acolo paznic, domnule acţionar, te întreb?”, a mai spus Maioreanu.

Vizualizări: 233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: