Primarul Slivilescu: Voi candida în 2016 de la oricare partid

Marian Slivilescu, primarul de la Tismana, este decis să candideze pentru un nou mandat în orice circumstanţe. Deşi a părăsit PP-DD în favoarea PSD, nu este sigur că va fi susţinut de social-democraţi la alegerile de anul viitor.

Incertitudinea vine în contextul în care nu este nici măcar preşedinte al organizaţiei locale a PSD. „Nu am purtat această discuţie cu privire la candidaturile din anul 2016. Cu siguranţă, sunt şi oameni mai buni decât mine, dar dacă mă voi hotărî să candidez, candidez oriunde, la orice partid. Sper să candidez la PSD. La alegerile următoare s-a hotărât să se meargă pe liste comune, împreună cu UNPR, iar dacă se va merge împreună cu UNPR poate vor avea şi dânşii candidat pe care să-l propună în toate localităţile înainte de a se lua decizia finală. Cel care va reprezenta cele două partide pot să nu fiu eu. La urma urmei am post de profesor la Liceul Peştişani”, a declarat Marian Slivilescu, prezent la conferinţa de presă a PSD Gorj.

Edilul local nu exclude nici varianta de a candida independent. „Un primar după un mandat se poate gândi şi la o candidatură independentă. Este mult mai avantajos pentru un primar care a avut un mandat sau două să se prezinte în faţa alegătorilor chiar şi de pe poziţia de independent. Oamenii îl cunosc şi nu mai au nevoie de fişele electorale ale primarului, vorbesc realizările pe care le-a avut în perioada mandatului. Întotdeauna a contat omul, nu partidul”, a precizat primarul oraşului Tismana.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: