Întrecerea bolizilor la Campionatul de Viteză în Coastă de la Rânca

Judeţul Gorj va găzdui în curând Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.  Competiţia va ave aloc la Rânca şi la start se vor alinia câteva zeci de piloţi din toată ţară, dar şi din străinătate. În competiţie va intra şi un italian care va conduce un Ferrari.  

Campionatul Național de Viteză în Costă Dunlop, etapa a II-a, Cupa Gorjului, se va desfășura weekend-ul viitor, în zilele de 18 și 19 mai, la Rânca. Gazda evenimentului este o societate din Târgu Jiu, care a primit avizul din partea autorităților locale din Novaci pentru organizarea acestui eveniment. “Campionatului Național va avea loc pe DN67C, la ieșire din Novaci. Organizatorii au primit acceptul din partea noastră. Festivitatea va avea loc la Casa de Cultură, în data de 19 mai la orele 18. Traseul este de aproximativ cinci  km, la eveniment participând cele mai performante mașini”, a declarat Dumitru Leuștean, primarul din Novaci.

În competiţie s-au înscris deja câteva zeci de persoane. Cei care doresc să participe la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă mai pot face acest lucru până în data de 16 mai, la orele 20. În competiție vor intra și bolizi de curse. “Până acum s-au înscris în jur de 40 de participanți, însă noi credem că vom avea peste 70. O să avem şi un Ferrari pe coastă, un pilot italian. Noi organizăm acest campionat încă din anul 2000, an de an. Este un traseu frumos, cu mulţi spectatori în fiecare an”, a precizat Constantin Ciufrilă, organizator competiţie.

Câştigătorii celei de-a doua etape a campionatului pe clase și pe grupe vor primi cupe din partea organizatorilor.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: