Când se deschide domeniul schiabil Transalpina

Vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. În week-end au toate șansele să schieze pe cea mai lungă pârtie din România, pentru că se va deschide domeniul schiabil de pe Transalpina. În această perioadă se fac ultimele probe la instalația pe sârme și se așteaptă remedierea server-ului sistemului de Ticketing.

Se pare că problemele legate de domeniul schiabil de pe Transalpina au fost rezolvate. După ce ani la rând deschiderea pârtiei a fost pusă sub semnul întrebării din cauza unui sechestru care a fost ridicat pe 7 ianuarie anul acesta, se pare că lucrurile reintră în normal. Din 13 ianuarie pârtia are un nou administrator care a făcut imediat demersurile pentru a primi aici turiștii.

Zăpadă este din abundență, pârtiile sunt amenajate și se fac ultimele probe la instalațiile pe sârmă. Totul pare a fi pregătit pentru marea deschiderea din acest week-end. ”S-au efectuat toate verificările necesare privind reautorizarea instalațiilor și anume verificările Pram și prize de pământ, verificările magneto-inductive ale cablurilor, au fost terminate reviziile mecanice și eliberate procesele verbale de revizie, a fost încheiat contractul cu serviciul de Ambulanță și am înaintat documentația la CNCIR privind reautorizarea instalațiilor, încă nu ne-au înaintat o dată, dar sigur săptămâna aceasta se va face ISCIR-izarea, mai sunt ceva probleme cu serverul sistemului de Ticketing, care se remediază sigur pana 28 ianuarie, în cel mai rău caz, pentru că va trebui să lucrăm pe serverul din Austria, deoarece cel de aici este prăjit. În măsura în care facem reautorizarea și sistemul de Ticketing nu este funcțional o sa deschidem la liber. Depindem foarte mult de CNCIR Pitești și din prisma asta nu am vehiculat o dată certă, dar 99% în week-end schiem la Transalpina”, informează administratorul Domeniului Schiabil Transalpina.

Vizualizări: 1,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: