Investiție de milioane de euro, unică în Gorj

O investiție de trei milioane de euro se va realiza într-o localitate din Gorj. Vorbim despre un parc de agrement amenajat în comuna Stejari. De această investiție se vor bucura în special pescarii, pentru că totul va fi în jurul unui lac. În acest moment se lucrează la studiul de fezabilitate și se igienizează lacul.

Autoritățile locale din Stejari au reușit să cadastreze și să introducă în domeniul public al comunei o suprafață de 6 hectare de teren pe care se află și un lac. Aici va fi amenajată o zonă de agrement.

”În acest moment lucrăm la studiul de fezabilitate și facem decolmatarea, igienizarea, dar și alte lucrări de întreținere pentru acest lac. O să-l transformăm într-o zonă de agrement, îl îngrădim, aducem instalație electrică, punem camere de supraveghere. Aici o să montăm 50 sau 60 de pontoane construite din lemn și la fiecare ponton va fi câte o căbănuță formată din dormitor și bucătărie. În felul acesta, pescarii pot să vină cu familia. Totul va fi contra cost”, a precizat Robert Păiuși, primarul din Stejari.

Păiuși să gândește să creeze și infrastructură rutieră, dar și să populeze lacul. ”În acest moment are pește din natura firii, dar după ce terminăm cu decolmatarea și cu igienizarea o să-l populăm. Pe lângă baltă o să amenajăm și un drum. După ce terminăm documentația o să căutăm sursa de finanțare”, a mai spus Robert Păiuși.

Vizualizări: 5,025

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: