Investiție de trei milioane de euro la Motru

Una dintre cele mai vechi arene sportive din județul Gorj va intra în reabilitare în următoarea perioadă. Este vorba de stadionul din Motru care nu a mai fost îmbunătățit de cinci ani, ultima modernizare fiind făcută de Pandurii Târgu Jiu când echipa evolua în Liga 1.

Stadionul din Motru este unul dintre cele mai vechi din județ și nu a cunoscut foarte multe modernizări, mai ales  că echipa locală de fotbal a dispărut o perioadă și acolo nu s-au mai jucat decât meciuri de copii. Stadionul a găzduit mult timp meciuri din Liga 2 dar chiar și de Liga 1, fiind omologat în 2017 de cei de la Pandurii, care au evoluat acolo când se lucra la modernizarea stadionului din Târgu Jiu.

După ce a înscris o nouă echipă de fotbal în campionat, primarul Cosmin Morega, s-a gândit și la condițiile în care se pregătesc și joacă fotbaliștii, urmând ca stadionul să aibă parte de o serie de modernizări. „Am depus un proiect pentru reabilitare, modernizare Stadionul Municipal Motru și am încredere că se va și realiza. Proiectul are o valoare de 3 milioane de euro. Este normal ca al doilea Municipiu din județ, Motru, să aibă un stadion modern. Dacă există  la Târgu Jiu este normal să fie și la Motru și ar fi un lucru benefic pentru comunitate”, a spus primarul din Motru la Accent Tv.

Autorităţile locale din Motru doresc un stadion modern cu o capacitate chiar mai mare decât a celui de la Târgu Jiu. Stadionul din Motru are un teren cu iarbă naturală de dimensiuni normale și un teren sintetic care a fost amenajat acolo de clubul Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: