Bani pentru trei blocuri de locuințe. Primar: Avem zeci de cereri din partea tinerilor

Autoritățile locale din Tismana au primit bani prin PNRR pentru construirea a trei blocuri de locuințe în localitate. Spațiile locative vor fi ridicate pe un teren situat între Tismana și Pocruia, iar lucrările vor începe anul viitor.

Primăriei Orașului Tismana i-a fost repartizată suma de 6, 5 milioane de lei prin PNRR pentru construirea celor trei blocuri de locuințe pentru tinerii care nu au o casă a lor.

”Cele trei blocuri vor fi construite în zona dintre gara Tismana și Pocruia la drumul principal. Blocurile vor fi tip, după un model dat de Ministerul Dezvoltării.  Până la sfârșitul acestui an o să semnăm contractele de finanțare și cel mai probabil lucrările vor începe din primăvară. Vrea să vă spun că până acum avem peste 50 de cereri din partea tinerilor din Tismana. Nu o să avem atâtea locuințe pentru a soluționa toate cererile”, a declarat  Narcis Remetea, primarul din Tismana.

Autoritățile locale au primit și 5, 9 milioane de lei pentru realizarea unei piste de biciclete lungă de 5,8 kilometri care va fi realizată de la Motelul din Tismana și până la mănăstire. Pista va tranzita tot centrul orașului și autoritățile consideră că finanțarea acestui proiect, este un lucru excepțional mai ales că în zonă ajung foarte mulți turiști, inclusiv cu bicicletele.

Vizualizări: 1,279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: