Șeful secției de handbal, numit în Consiliul de Administrație de la Edilitara

Fostul handbalist Dan Ilieș, șeful secției de handbal de la CSM Târgu Jiu, este votat de Consiliul Local Târgu Jiu în calitatea de membru în Consiliul de Administrație de la societatea Edilitara.

„Urmare a faptului că un post cu mandat de membru C.A. (administrator) al societății Edilitara Public S.A. Târgu Jiu este vacant, în vederea asigurării continuității actului de administrare în societate până la finalizarea procedurii de selecție ce urmează să fie demarată, Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu, în calitate de acționar unic al societății Edilitara Public SA convoacă AGA societății și emite propunerea de numire a unui membru provizoriu al Consiliului de Administrație, începând cu data de 01-11-2022, cu o durată a mandatului provizoriu de patru luni.

Propunerea de membru provizoriu CA al societății Edilitara Public SA este Ilieș Dan Antoniu“, se arată în hotărârea de Consiliul Local.

Numirea în Consiliul de Administrație va fi făcută de către AGA. Postul a devenit vacant ca urmare a promovării lui Adrian Dăianu în funcția de director al societății.

Vizualizări: 1,453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: