Investitor italian în tratative cu autorităţile din Turburea

Un investitor italian intenţionează să deschidă o fabrică de confecţii în comuna Turburea. Potrivit autorităţilor locale, acesta va veni în week-end, pentru a vedea dacă găseşte personal calificat. Fabrica de confecţii ar urma să fie amenajată în fostul sediu Petrom şi să asigure circa 150 de locuri de muncă.

Autorităţile locale de la Turburea poartă discuţii cu un cetăţean italian, care intenţionează să deschidă o fabrică de confecţii în localitate. Primarul Ion Bârcă spune că fabrica de confecţii va asigura 150 de locuri de muncă. „Suntem în tratative cu un cetăţean italian care vrea să deschidă, în comuna Turburea, o secţie de confecţii şi tricotaje. Acesta ar vrea să angajeze 150 de persoane. Investitorul a venit, a văzut spaţiul, iar pe data de 30 octombrie va veni din nou la Turburea pentru a sta de vorbă cu oamenii care vor să se angajeze la acea firmă”, a declarat Ion Bârcă, primarul comunei Turburea.
Autorităţile locale vor pune la dispoziţia investitorului italian fostul sediu Petrom. „Am decis să le dau spaţiul Petrom, dacă tot nu reuşesc să fac un cămin de bătrâni. Persoana respectivă va investi în amenajarea fostului sediu Petrom. Sperăm să demareze investiţia, au nevoie de minim 30 de persoane care să aibă calificare, restul pot învăţa de la ei. În ceea ce mă priveşte, eu îl voi ajuta pe acel cetăţean ca să înfiinţeze acea fabrică de tricotaje la Turburea”, a precizat Ion Bârcă.

Vizualizări: 2,805

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: