Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Investitorii din Gorj caută forţă de muncă în Republica Moldova

Pentru că în Gorj nu reușesc să găsească forţă de muncă, mai mulţi investitori din Rânca vor să caute angajaţi tocmai în Republica Moldova. La sfârşitul săptămânii vor avea o întâlnire cu autorităţile de peste Prut pentru a convinge moldovenii să vină să muncească în staţiunea montană, din această iarnă. De 60 de angajaţi ar avea nevoie.

În judeţul Gorj, potrivit datelor Agenţiei de Șomaj, sunt peste 9.000 de oameni în căutarea unui loc de muncă. Și în aceste condiţii, cabanierii din Rânca se plâng că nu au cu cine munci mai ales că se apropie sezonul rece. „Vrem să aducem oameni la muncă aici. Eu am deja o listă de 14 pensiuni și hoteluri din Rânca. Fiecare mi-a spus de ce oameni are nevoie. Noi avem nevoie să angajăm aici aproximativ 60 de persoane. Vom merge la Ungheni, în Republica Moldova, vineri”, ne-a spus Constantin Pănescu, liderul cabanierilor din Rânca. (A.A.)

Vizualizări: 965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: