Ionuţ Badea, la un meci de demitere

Oficialii pandurilor nu mai au răbdare cu Ionuţ Badea! Rezultatele foarte slabe din acest debut de sezon atârnă ca o piatră de moară de gâtul tehnicianului care şi-a pierdut sprijinul conducerii. Astfel în cazul în care Badea nu-l va învinge pe Piţurcă în derbyul Olteniei, va fi dat afară de la Pandurii!

Tehnicianul sosit odată cu legiunea de la Curtea de Argeş are probleme mai mari decât petiţiile lansate de suporteri pe internet şi care cer demiterea acestuia. Startul dezastruos de sezon în care Pandurii sunt ultimii în liga întâi a umplut paharul răbdării celor din conducere. Lucrurile sunt clare acum. Badea va urma exemplul lui Piţurcă (Steaua), Falub (FCM Tg Mureş), Stoichiţă (Astra), Ţicleanu (U Craiova) şi Levy (Urziceni) dacă nu câştigă derbyul cu Ştiinţa din etapa următoare.

Băgat în şedinţă de conducere

De când a venit la Târgu Jiu, Badea şi-a stricat total imaginea de antrenor priceput. Cele trei puncte obţinute în şase etape şi ultimul loc din clasament sunt motive suficiente ca şefii să nu-l mai trateze cu „zăhărelul” pe tehnicianul argeşean. „Am avut o întâlnire azi dimineaţă (n.r. ieri) cu antrenorul Badea. Nu i-am impus încă nimic. I-am spus că atunci când a venit am sperat şi aşteptat rezultate. Dacă rezultatele nu vor veni, poziţia noastră faţă de el şi întreaga conducere tehnică va fi alta”, a avertizat Daniel Burlan, reprezentantul principalului sponsor în Consiliul de Administraţie al pandurilor.

Duelul cu Piţurcă e decisiv

După ce i-au satisfăcut toate dorinţele şi i-au adus jucătorii doriţi de la Curtea de Argeş, inclusiv Voiculeţ şi Adrian Iordache, membrii CA Pandurii pun acum piciorul în prag.  Duelul cu Piţurcă din etapa următoare va fi astfel decisiv pentru soarta lui Ionuţ Badea. „Nu cred că putem avea răbdare mai mult de o etapă!”, i-a transmis clar Burlan lui Badea în şedinţa de ieri. Se pare că după ce s-au fript cu răbdarea excesivă în cazurile Cârţu şi mai ales Ciobotariu, oamenii din conducere sunt hotărâţi să intervină acum mult mai repede.

Putea fi mai rău !

Ca o glumă putem spune că măcar Badea nu are parte de tratamentul la care sunt supuşi alţi tehnicieni de pe la noi. Spaniolul sosit cu surle şi trâmbiţe la Vaslui, Lopez Caro, trăieşte un coşmar în Moldova. Patronul vasluienilor Adrian Porumboiu recurge la tactici murdare pentru a-l determina pe tehnicianul iberic să-şi dea demisia şi să nu fie nevoit astfel să-i achite clauza de un milion de euro! Astfel Caro s-a trezit cu doar doi jucători la antrenamentul de ieri şi asta după ce Porumboiu le-a transmis lui Pancu şi compania să boicoteze şedinţele de pregătire! În locul lui Caro la Vaslui va sosi Ioan Ovidiu Sabău.

„În mod sigur se poate face o analiză şi din păcate nu este ceea ce ne doream noi. Este adevărat că 3 puncte în 6 etape reprezintă foarte puţin, pentru că ne doream undeva la minimum 6-7 puncte. Dacă eram măcar la -3 în clasamentul adevărului, era binişor”.

Eugen Pârvulescu, preşedinte Pandurii.

13 - semnături se strânseseră până ieri în petiţia online a suporterului care cere demiterea lui Badea.

0 - victorii a obţinut Badea până acum la Târgu Jiu.

47 – de zile au trecut de când Badea a fost insalat pe banca pandurilor.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: