Pandurii, fără victorie după cinci etape

Pandurii nu au reuşit nici o victorie în acest sezon, meciul disputat în etapa a V-a cu Gaz Metan încheindu-se tot cu un rezultat de egalitate pentru echipa lui Ionuţ Badea. Gorjenii au înregistrat trei astfel de rezultate în tot atâtea partide care s-au jucat pe terenul de la Târgu Jiu.

Jocul dintre Pandurii şi Gaz Metan nu a atras decât 2000 de suporteri în tribunele Municipalului, egalurile obţinute de Pandurii pe terenul propriu, dar şi eşecurile umilitoare din deplasări îndepărtând suporterii de echipă. Nici cei care nu au venit sâmbătă seara la meci nu prea au ce regreta, fotbalul fiind absent de pe teren de ambele părţi. Chiar dacă Pandurii au jucat cu liderul din acel moment al campionatului, acesta nu a impresionat dovedind că este un lider de conjunctură cum spuneau de fapt toţi oficiali de la Mediaş. În ceea ce priveşte Pandurii, aceştia se mai pot consola doar cu faptul că au predat pentru o zi sau poate mai mult timp „lanterna roşie” şi că se aflau în clasament peste Unirea Urziceni. În ceea ce priveşte partida dintre Pandurii şi Gaz Metan, aceasta a constat într-un duel tactic al celor doi tehnicieni şi o tatonare prelungită a jucătorilor celor două formaţii. Gaz Metan nu a arătat deloc că ar merita titulatura de lider, care a şi pierdut-o după acest egal, iar Pandurii nu au arătat că ar merita mai sus de ultimul loc deşi punctul din acest meci i-a mai ridicat în clasament. Portarul medieşenilor Pleşca nu a prea avut ce apăra, şuturile la poartă fiind reduse numeric chiar dacă badea a trimit toţi atacanţii de pe foaia de joc pe teren. Nici de cealaltă parte Marius Popa nu a avut ocazia să mai gafeze pentru că nici cei de la Mediaş nu au forţat pe atac. Doar tânărul Pîrvulescu a încercat să surprindă apărarea echipei lui Badea pe contraatac fără succes însă.

Ionuţ Popa a încercat să schimbe tactica de până acum mizând pe Voiculeţ în primul unsprezece, acesta nefăcând faţă însă până la final dar neputându-se lăuda cu o evoluţie spectaculoasă cum se aştepta de la el.  Adrian Iordache, debutant şi el la Pandurii, a creat puţin panică prin apărarea adversă iar Orac s-a întrecut în ratări în nota obişnuită. După pauză cele două echipe au luat-o de la capăt cu tatonările şi anihilarea reciprocă, plictisind şi puţinii spectatori din tribune care au ajuns să regrete că au ales stadionul în loc de Festivalul Berii.

Pustai s-a supărat pe vedeta sa Eric şi l-a scos de pe teren în timp ce Ionuţ  Badea a trimis pe teren jucători ofensivi în speranţa că echipa va reuşi să înscrie.

Ilie Iordache şi Nistor au întărit mijlocul şi au adus prospeţime în joc în timp ce Apostu nu a avut nici o realizare de excepţie obţinând doar o lovitură liberă din marginea careului  advers. Din păcate execuţia lui Ilie Iordache a dezamăgit şi aceasta, mijlocaşul aducând totuşi un plus în jocul echipei după ce a intrat pe teren.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: