Ion Călinoiu, deranjat că Pandurii face reclamă la Electra

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, nu a găsit altceva de remarcat după primul meci al echipei Pandurii din actualul campionat decât că nu este normal ca pe stadion să se facă reclamă la Electra. Deranjul lui Călinoiu vine ca urmare a faptului că societatea nu a fost înfiinţată oficial.

Pandurii Târgu Jiu este o echipă finanţară preponderent din banii companiilor din minerit şi energie, precum şi de sindicatele din domeniu. Complexurile energetice Turceni şi Rovinari, precum şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia sunt companiile care finanţează în cea mai mare măsură activitatea clubului de fotbal. Cele trei societăţi vor fuziona, alături de altele similare, într-o mare companie, Electra.

Electra ar fi trebuit să fie funcţională la 1 iulie 2010, dar fuziunea a fost contestată de unele sindicate, astfel că momentul înfiinţării va fi cel mai probabil în septembrie. După înfiinţare, Electra va fi principalul acţionar al clubului Pandurii, astfel că Marin Condescu a considerat că este bine să popularizeze de pe acum numele viitorului finanţator.

Pentru că societatea nu este legal înfiinţată, pe Călinoiu l-au deranjat reclamele de pe stadion. „În ceea ce priveşte situaţia legată de sponsorul neînfiinţat Electra, mi se care cam pripită afişarea de reclame pe stadion, pentru să se ştie statutul juridic incert. Probabil că preşedintele Marin Condescu deţine mai multe informaţii că se va înfiinţa, deocamdată eu nu am această certitudine”, a spus Ion Călinoiu, într-un interviu acordat Radio Infinit. Călinoiu spune că oricum cei care conduc mineritul şi energia ar trebui mai întâi să redreseze situaţia din aceste sectoare, apoi să finanţeze sportul.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: