Ionuț Vînă și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova!

Lista disponibilizărilor de la Universitatea Craiova anunţată deja de presa centrală se confirmă. După ce i-a reziliat contractul lui Bogdan Mitrea  iar Valerică Găman şi-a încheiat conturile cu gruparea din Bănie, el fiind la final de contract, a venit rândul lui Ionuţ Vînă să se despartă de Universitatea Craiova.

În acest sezon, Ionuţ Vînă a bifat numai 6 prezenţe la formaţia din Bănie, fiind de două ori exclus din lot, de Laszlo Balint şi de Mirel Rădoi. În urma celei de-a doua ieşiri din grup, Vînă, alături de Sergiu Hanca, au dat în judecată clubul, solicitând despăgubiri uriaşe, dar comisiile FRF nu le-au dat dreptate. Cei doi nu au mai intrat apoi în calculele lui Eugen Neagoe pentru a evolua la prima echipă, din cauza atitudinii pe care au avut-o faţă de club.

Conform ProSport, jucătorul a reziliat contractul cu Universitatea Craiova. "Venit în urmă cu doi ani de la FCSB, în urma unei tranzacţii în urma căreia Ivan Mamut şi Andrei Burlacu au ajuns la formaţia lui Gigi Becali, care a mai plătit şi 100.000 de euro Universităţii Craiova, Ionuţ Vînă a fost întâmpinat cu mari speranţe în Bănie, cel puţin de Mihai Rotaru, care i-a acordat imediat tricoul cu numărul 10, rămas liber după plecarea lui Alex Cicâldău. Numai că parcursul jucătorului crescut la Academia Hagi a fost unul descendent. N-a confirmat speranţele puse în el, având evoluţii destul de slabe. I-a fost luat tricoul cu numărul 10, a fost exclus din lot de două ori, a fost pus pe lista de transferuri în două pauze competiţionale, apoi a intrat în conflict cu clubul şi în cele din urmă s-a despărţit de Universitatea Craiova, pentru care a evoluat în 28 de partide şi a marcat două goluri, în două sezoane", scrie sursa citată care confirmă despărţirea de Universitatea Craiova.

Vizualizări: 247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: