Fost antrenor la Gilortul Cărbuneşti, principal la Viitorul Șimian!

Echipa care joacă pe stadionul din Severin a ratat calificarea în faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2 iar acum face schimbări în lot şi pe banca tehnică. Viitorul Șimian a început să taie în carne vie, după cum anunţă liga2.ro şi a renunţat la fostul antrenor, numindu-l principal pe fostul antrenor al Gilortului, Alex Stoica.

În acte, la Viitorul Șimian, echipă care își dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, antrenori au fost Vasile Mănescu, Dan Racolța și Relu Țurai. Ultimul a încheiat și el colaborarea cu Viitorul Șimian, urmând să devină antrenor la CSS Drobeta Turnu Severin, anunţă sursa citată care dezvăluie că noul antrenor la Şimianului va fi Alex Stoica.

Viitorul Șimian a încheiat primul sezon de Liga 3 pe locul 5 (locul 1 în play-out), iar campionatul următor, 2022-2023, l-a terminat pe locul 4, la 13 puncte de liderul CSM Deva, 10 de ACSO Filiași și 5 de Gilortul Târgu Cărbunești.

A avut în lot jucători care au jucat chiar și la Liga 1, gen Gelu Velici, Cristian Poiană sau George Tudoran, dar și doi africani, Alexandre Song și Mobido Keita. Printre jucătorii care au plecat deja se număra atacantul Raul Iorgulescu, care a semnat deja cu Jiul Petroșani, Samuel Zimța, fost la ”FC U” Craiova, Zimbru Chișinău și Ripensia, sau Alexandre Song.

Noul antrenor Alexandru Stoica vrea să aducă la Șimian trei jucători de la Gilortul. Acesta a mai pregătit în Liga 3 Universitatea Craiova 2, ACSO Filiași și Gilortul Târgu Cărbunești. De aceasta din urmă s-a despărțit la finalul lunii septembrie a anului 2022, motivând că a obosit de atâta navetă zilnică făcută de la Craiova.

Vizualizări: 872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: