Andreea Chivoiu, locul 3 la Campionatul Internațional al României

Atleta Andreea Chivoiu a participat la Campionatul Internațional al României „Iolanda Balaș Soter”, una dintre cele mai vechi întreceri europene. Competiția s-a desfășurat la București şi a reunit cei mai buni sportivi la probele de 1500 m şi 3000 m.

Sportiva cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu - CS Pandurii a obținut locul 3, la tineret, în proba de 1500 și locul 5 la senioare, în aceași probă de 1500m, în timp ce la 3000 de metri, Andreea Chivoiu a terminat pe locul 4, a informat csmtargujiu.ro.

Pentru Andreea Chivoiu, atleta pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, ”Internaționalele” României au reprezentat ultimul concurs pe pistă din acest sezon.

„La reuniunea atletică de la București, Andreea Chivoiu a avut parte de o concurență acerbă în proba de 1500m. În prima zi a competiției, gorjeanca a făcut însă o cursă foarte bună, care a plasat-o pe podium, pe locul 3, la tineret, iar în clasamentul general, pe locul 5 la senioare. În ceea de a doua zi a concursului, Andreea Chivoiu a luat startul în proba de 3000m. Nu a fost la capacitate maximă din punct de vedere fizic. Sportiva noastră a întâmpinat ceva probleme medicale, dar sub atenta supraveghere a celor doi antrenori, Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, Andreea Chivoiu a alergat foarte bine și a fost foarte aproape de podium și în această cursă. A terminat pe locul 4”, a informat site-ul oficial al clubului primăriei.

Vizualizări: 201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: