Iordache, anunțat candidat al PNL la Senat

PNL Gorj a anunțat candidatura omului de afaceri Ion Iordache pentru Senatul României, la alegerile care vor avea loc la finalul acestui an. Anunțul a fost făcut cu zece zile înainte de alegerile locale, în care liberalii se bazează pe aportul lui Iordache.

Ion Iordache a fost președinte al ALDE Gorj, după care a fost anunțat ca vicepreședinte la PSD Gorj, deși susține că nu a avut adeziune. Iordache a spus și ce-l recomandă pentru un post de parlamentar: ”Am o experiență administrativă. Cunosc foarte bine județul și problemele de aici, iar oamenii au încredere în mine, sunt mulți care mă susțin pentru un astfel de post. Consider că am o experiență necesară și o responsabilitate pentru Gorj. Este o mare nevoie să facem modificări”, a spus Ion Iordache.

Pe primul loc pe listă la Camera Deputaților va fi tot Dan Vîlceanu. 

Gorjul are cinci posturi de deputat și două de senator. La alegerile de acum patru ani, PNL a luat voturi pentru ceva mai mult de o jumătate de deputat. Între timp, liberalii au luat câțiva primari de la PSD, cu sprijinul cărora speră să câștige majoritatea în Consiliul Județean Gorj și mai apoi alegerile parlamentare. (A.A.)

Vizualizări: 2,490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: