O nouă înregistrare cu primarul care își abuzează copilul: „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”

O înregistrare video cu primarul PNL al oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, în care acesta şi-a pus fiica dezbrăcată să stea în genunchi şi să promită că nu mai este obraznică, a ajuns în spaţiul public şi a provocat un val de critici la adresa edilului. Între timp, joi, a apărut şi o înregistrare audio cu acesta, în care-şi terorizează familia.

Înregistrarea nouă începe cu plânsul unui copil, evident disperat, în timp ce primarul liberal se răsteşte.

„Gura mică”, spune el, în timp ce trânteşte, sparge şi răstoarnă diverse obiecte, într-un moment de furie scăpată parcă de sub control. În tot acest timp, o altă voce, care pare a fi tot a unui copil, încearcă să o calmeze pe fată şi îi spune şoptit: „Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”.

Traumatizat, copilul întreabă: „Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta”. Câteva momente mai târziu, printre alte sticle sparte, bărbatul se dezlănţuie într-un potop de înjurături şi ameninţări greu de redat, se pare la adresa întregii sale familii, inclusiv la adresa mamei copilei, de care a divorţat. „Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”, se aude printre înjurături în care îl invocă pe Dumnezeu, mormântul mamei şi mama celei vizate.

Traian Ogâgău nu este la prima ispravă de acest gen. Miercuri, 16 septembrie, a apărut o întregistrare video care a intrat în posesia celor de la Ştiri de Bistriţa.

La alegerile locale din acest an, Ogâgău candidează ca independent, dar susținut de PNL, după ce a fost nevoit să se suspende din partid din cauza condamnărilor primite în două dosare penale. PNL l-a susținut fățiș pe individ până la apariția înregistrărilor, dar acum se delimitează de el.

Vizualizări: 1,158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: