Primarul care și-a umilit fetița, cercetat de poliție

Primarul orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat, susținut de PNL, Traian Ogâgău, a intrat în atenția anchetatorilor după ce și-a umilit fiica și a filmat-o în timp ce o pedepsește ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului. Poliția locală a anunțat că s-a autosesizat în acest caz. Fata are 10 ani și se supune abuzurilor tatălui.

Primarul a avut o reacție absolut șocantă după apariția filmării în spațiul public. Acesta crede că poate face ce vrea cu copilului lui, ca și cum acesta nu ar avea drepturi prevăzute de lege. "NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”, a scris pe Facebook Traian Ogâgău.

Într-o înregistrare video realizată de Ogâgău și apărută în spațiul public, fetița sa repetă, printre suspine ”Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și tata”, în timp ce Traian Ogâgău îi spune ce să mai zică: O să fac exerciții și o să învăț”, ”Ce-am făcut astăzi e ieșit din comun”, ”Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” ,”Și de acum îs cuminte” ”Și nu mai sunt dezordonată”. Ogâgău continuă cu noi propoziții pe care fata trebuie să le repete: ”mă fac fată cuminte”, "nu mai sunt o figurantă”.

”Conducerea I.P.J. Bistrița-Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public”, a declarat pentru Gazeta de Bistrița purtătorul de cuvânt al instituției, Crina Sîrb.

Vizualizări: 1,557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: