Iordache, mai critic cu Dăncilă decât opoziția

Președintele ALDE Gorj, Ion Iordache, a criticat faptul că premierul Dăncilă a mers în campanie electorală în curtea termocentralei din Rovinari. Acesta crede că Dăncilă a confirmat prin această vizită susținerea PSD pentru actuala administrație a Complexului Energetic Oltenia, care a avut pierderi de sute de milioane de euro anul trecut.

Reporter: Cum ați văzut vizita premierului la Rovinari?

Ion Iordache: Nu știu prea multe de vizita doamnei prim-ministru, doar că a fost acolo și că a făcut campanie în curtea unității. Mi se pare o chestiune cel puțin neserioasă. Nu este corect, nici normal și nici moral să vii și să faci campanie electorală în curtea termocentralei. Probabil de frică să nu o huiduie oamenii, a trebuit să fie legitimați cei care intră acolo, să fie siguri că nu apare vreunul care să deranjeze. O chestiune destul de urâtă.

Rep.: A fost și o confirmare pentru administrația Boza această prezență a Vioricăi Dăncilă?

I.I.: Da, a fost o confirmare pentru administrația care a dus compania la un mare dezastru și s-a dovedit că ei au girat acest dezastru în care se află compania. Ei au girat și girează pierderile companiei, ei girează condițiile proaste de muncă ale oamenilor, ei girează salarizare foarte scăzută și așa mai departe.

Rep.: ALDE nu susține actuala conducere?

I.I.: Noi nu vom susține niciodată oameni care nu fac performanță, oameni care vor doar să își satisfacă clientela. Eu știu foarte clar că niciodată nu am susținut și nu vom susține așa ceva. Noi susținem oameni care știu, care au bun simț și care respectă și locul de muncă, și poziția pe care o au acolo, oameni care sunt în această unitate. Eu zic că cei care au condus până acum au demonstrat că și-au bătut joc de tot județul, bătându-și joc de companie.

A consemnat Mirela MOTREANU

Vizualizări: 5,303

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: