Iordănescu despre Pandurii, familie şi planurile de viitor

Antrenorul CS Pandurii Edi Iordănescu a vorbit, într-un interviu la un radio local, despre munca la echipa din Târgu Jiu, despre familie şi planuri de viitor. Iordănescu mai are un an de contract şi a decis să îşi aducă familia la Târgu Jiu. El a mai spus că în cele şapte luni de când e la Pandurii a primit oferte din ţară şi din străinătate. Înainte de venirea la Pandurii avea în plan deschiderea unei academii de fotbal pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani, dar proiectul a fost pus în aşteptare. 

Tehnicianul Edi Iordănescu a declarat că vrea să continue la Pandurii, dar în anumite condiţii. Vrea să îşi atingă obiectivul, locurile 1-6, şi apoi va discuta cu Pandurii. „Mai am contract un an. Dacă mi se va propune prelungirea şi îmi voi atinge obiectivele şi există probabilitatea unei clasări pe un loc de play-off, ceea ce înseamnă Europa pentru Pandurii. Ne aşezăm la masă şi vedem cum putem continua sau nu activitatea. Însă îmi doresc continuitate“, a declarat Iordănescu.

A primit mai multe oferte

Totodată, el a declarat că a primit mai multe oferte, unele din ţară şi altele din străinătate, în aceste luni de când e la Pandurii. „Două în sezonul returului trecut, una din ţările arabe după ce am bătut Dinamo 3-1 în Cupa Ligii, şi la patru zile am bătut Steaua. Nu am vrut să o ascult. La câteva săptămâni o altă propunere din străinătate. Şi acum în vară am avut două propuneri din România şi încă una din străinătate. Nici nu am vrut să stau la discuţii. Am început o muncă aici şi vreau să-mi duc contractul la capăt. În funcţie de rezultate şi de ce mi se pune pe masă vara viitoare vedem ce perspective avem“, a precizat acesta. Pe viitor, Iordănescu ar fi interesat de un contract la o echipă din Europa.

Tehnicianul are planuri mari pentru Pandurii, vrea să se ocupe de echipă şi a decis să-şi mute familia la Târgu Jiu. A vorbit şi despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru fotbal: a lipsit de la ziua fiului şi chiar de la botezul acestuia, atunci când era la Steaua. Cât despre relaţia cu selecţionerul Anghel Iordănescu, antrenorul spune că este cel mai mare critic al său. „E cel mai mare critic al meu. Şi când am bătut Steaua a găsit motive să critice. Din punctul meu de vedere sunt lucruri importante pentru mine“. Selecţionerul doreşte să vină să vadă meciurile pandurilor, dar deocamdată nu are motive, pentru că nu doreşte să convoace vreun jucător la Naţională.

INEDIT

Edi Iordănescu a povestit şi câteva dintre metodele de motivare a jucătorilor. De exemplu, la finala cu Steaua, pe care Pandurii a pierdut-o, stafful a creat un filmuleţ de 15 minute în care erau mesaje de la membrii familiilor jucătorilor. A explicat cât de greu a fost să ia mesajul în cazul jucătorilor străini. Filmuleţul i-a impresionat până la lacrimi pe panduri, însă, din păcate, tot în lacrimi au terminat şi partida cu Steaua.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: