Iordănescu, din nou la Comisia de Disciplină

Edward Iordănescu, antrenorul echipei Pandurii, a fost luat prin surprindere de vestea că va fi chemat la Comisia de Disciplină pentru a da explicații în scandalul de la meciul cu Astra. Fiind suspendat, Iordănescu și-a chemat atunci jucătorii în parcarea stadionului, la pauză, pentru a le da indicații.

"Săptămâna viitoare va fi chemat la Comisie", a dezvăluit Narcis Răducan la Dolce Sport înaintea partidei de luni seară, cu ASA Tg. Mureș. "Eu sper că sunt îndeajuns argumentele noastre legate de celelalte episoade asemănătoare din prima ligă. Sper să nu avem parte de o altă suspendare pentru că e decisivă prezența lui pe bancă pe acest final de campionat. Am suferi enorm".
Numai că președintele gorjenilor nu apucase să-i dea vestea și antrenorului. Acesta a aflat la finalul meciului, de la reporterul Dolce Sport. "Eu nu știu să fiu chemat. Este o informație în premieră pentru mine. Nu știu de ce aș fi chemat. Ar fi ultima, să merg și să primesc o suspendare. S-a demonstrat că acest lucru s-a practicat și în trecut. Nu știu... Iordanescu este oaia neagră a țării. Cred că este o gluma și sper să nu se întample acest lucru. Poate este ceva împotriva mea și poate sunt atâta de negru pentru țara asta și pentru fotbalul românesc încât să plătesc de fiecare dată. Consider că mi s-a făcut suficientă nedreptate și am fost privat de dreptul la munca. Nu am fost informat de către conducere și refuz să cred că se va și întâmpla", a reacționat Edward Iordănescu la Dolce Sport.

Vizualizări: 566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: