Ciucur: Nu e normal să stăm 4 luni fără salarii

Pandurii joacă la Severin contra celor de la ASA Târgu Mureș fără ca jucătorilor să le fi fost plătite salariile. Cu puțin „noroc”, elevii lui Edi Iordănescu riscă să prindă Paștele cu gândul la leafa pe care au încasat-o de Crăciun, atunci fiind făcută ultima plată salarială.

Unul dintre jucătorii de bază ai lotului, Alexandru Ciucur, a confirmat la sfârșitul săptămânii că acum patru luni le-au fost plătite ultima dată salariile jucătorilor, în ciuda rezultatelor bune obținute între timp de echipă, situația respectivă influențând stilul de joc al fotbaliștilor. „Sunt probleme, nu e normal ca la un club care se bate la titlul să nu fie date salariile 4 luni, dar nu avem ce face, tragem tare și în vară tragem linie, nu știu câți vor mai rămâne pe aici. Vom rămâne uniți în continuare, atmosfera e bună și luptăm pentru a strânge cât mai multe puncte. Cei de la Tg Mureș vor veni mai motivați pentru că i-am bătut deja de trei ori. Să sperăm că vor veni cu gânduri bune, să joace regulamentar, nu ca în tur, când încercau să ne lovească în orice poziție. Sper să jucăm 11 la 11 nu 7 la 11. Dacă i-am bătut de 3 ori cu siguranță putem să îi batem și a patra oară. E posibil să ne bage niște bani și cred că va fi o atmosferă mai bună”, a declarat Ciucur.
El a menționat că cei mai mulți jucători depind de salariul pe care ar fi trebuit să îl încaseze lună de lună. În ciuda speculațiilor, Ciucur spune că cei mai mulţi fotbaliști nu au contracte de valoare mare și, ca urmare, nici situația lor financiară nu este una roză. „Nu sunt contracte foarte mari la Pandurii. Majoritatea trăim cu banii pe care îi primim lunar. Când se fac 4 luni de salarii deja e o problemă. Europa e un prilej pentru orice jucător să joace acolo, nu te întâlnești în fiecare an cu așa ocazii, iar noi sperăm să ajungem din nou acolo, în ciuda tuturor problemelor”, spune Ciucur, cel care în august 2013 marca golul victoriei în meciul contra celor de la Braga și reușea să califice în premieră Pandurii în grupele Europa League.

Vizualizări: 758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: