IPJ Gorj caută şef pentru Serviciul de Ordine Publică

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a scos la concurs postul de şef pentru Serviciul de Ordine Publică din cadrul instituţiei. Postul a fost ocupat de Cornel Filip, care a fost promovat în funcţia de adjunct şef la Poliţia Municipală Târgu Jiu. Acesta este şi motivul pentru care postul a fost scos la concurs. Serviciul este coordonat de atunci de Lucian Brâncuş, prin împuternicire. Concursul este cu recrutare din sursă internă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii. Să fie ofiţeri de poliţie, cu studii universitare de lungă durată în domeniul ştiinţe sociale şi ştiinţe inginereşti şi să aibă studii de masterat sau studii postuniversitare în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei sau în domeniul management. O altă cerinţă este să deţină gradul profesional de minim inspector principal de poliţie, să aibă 7 ani vechime în muncă/din care în structuri de ordine publică, apărare şi siguranţă naţională şi 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei pentru care se organizează concurs. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă şi 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs.

Selecţia va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj din Târgu Jiu, în data de 13 iulie. Concursul va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Vizualizări: 1,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: