Ișfan se întoarce la catedră: Nu se justifică, nu se spun motivele

Ion Ișfan se declară, în continuare, nemulțumit de modul în care s-au făcut numirile în fruntea Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Până în această săptămână a fost inspector general adjunct, iar acum trebuie să se întoarcă din nou la catedră. În locul său, a fost numit un alt profesor.

Ișfan a declarat că avea oricum în plan să renunțe la această funcție ca să se poată ocupa mai mult de politică. „A fost încetată detașarea în funcția de inspector general adjunct. Nu se justifică, nu se spune din ce cauză, nu se spun motivele, dar ne așteptam să fim schimbați conform legilor din România. Eu am spus de mult că, în 2020, vreau să închei relația cu Inspectoratul Școlar, cu conducerea din Gorj, pentru că am alte proiecte. Mă interesează mai mult politica. Ori respectăm legea, ori o modificăm să fie așa cum o vor unii”, a declarat Ișfan, la Tele3.

Acesta a continuat să trimită săgeți și către Marcela Mrejeru, schimbată și ea din funcție în această săptămână: “Doamna Mrejeru, de exemplu, a candidat pentru postul de director la Ion Mincu și l-a picat cu brio. A ajuns doamna Mrejeru, susținută de conducerea actuală a PSD Gorj, să fie șefa celor care au luat concursul pe care ea l-a picat”.

Întreaga conducere a Inspectoratului Școlar Județean Gorj a fost schimbată miercuri. Noul inspector general este profesorul de istorie Maria Cochină, iar inspectori adjuncți au fost numiți dascălii Nicolae Rușeț și Doru Cornescu.

Vizualizări: 3,463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: