Numită șefă la UATAA Motru, deși are datorii la uzină

Scandalul e în floare la Motru după schimbările din conducerea Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă din municipiu. Unul dintre consilierii locali, instalat în Adunarea Generală a Acționarilor, este acuzat că este pe lista celor mai mari datornici din oraș. Mai exact, consilierul PSRo, Florentina Petrișor, ar avea o datorie de mii de lei către UATAA. În replică, aceasta recunoaște datoria și susține că a avut probleme financiare, dar îl arată, în același timp, cu degetul și pe fostul șef al uzinei, Eugen Corcoață.

Cel care a făcut-o de rușine pe Florentina Petrișor prin prisma datoriei pe care ea o are către UATAA Motru a fost chiar Eugen Corcoață. Acesta a declarat, la Radio Infinit, că femeia are debite uriașe la care se adaugă două executări silite.

„A fost numit un nou administrator special. Din ce am auzit, sunt destule probleme penale cu acest om. Nu a ales persoanele cele mai potrivite. Este vorba de două doamne consilier care în atributul dânselor, în experiența dânselor nu sunt societăți comerciale în CV-ul lor. O profesoară de istorie și cineva care lucrează undeva la o societate de textile care are destul de mari probleme și cu plățile la apă. Este una dintre cele mai datornice. Există pe numele doamnei Petrișor, consilier care reprezintă Adunarea Generală a Acționarilor, executări pentru că dânsa nu își plătește datoriile la apa caldă, la căldură. Din ce știu ea, are 60 de milioane de lei vechi pe una dintre executări. Mai este încă o executare cu zeci de milioane de lei vechi. Cam așa stau lucrurile, cam asta este noua conducere”, a declarat Eugen Corcoață.

Replica Florentinei Petrișor, membru AGA la Uzina de Agent Termic, nu s-a lăsat așteptată. Ea a admis că are datorii, dar nici Eugen Corcoață nu ar fi fost la zi cu plata apei și a căldurii în ultima vreme. „Faptul că el a spus că am datorii la UATAA, că am dosar în executare... Sunt un om normal care are rate, executări, dar nu asta este problema. Dumnealui se răzbună. Datoria pe care dumnealui a avut-o la UATAA a terminat-o acum trei luni, dar bineînțeles că dumnealui nu se putea da în judecată, că ar fi fost chiar culmea. A avut și el datorii, dar ne place să aruncăm cu noroi decât în alții. În decurs de doi ani, UATAA a primit 170 de miliarde de lei. Dacă veniți aici, o să ziceți că este ca și castelul lui Dracula. Nu se vede absolut nimic. Și apa cum era, căldura, țevile care se spărgeau. Dumnealui să explice ce a făcut cu banii”, a spus femeia la postul de radio.

Vizualizări: 4,795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: