Prefectura a intervenit în conflictul dintre primar şi consilieri

S-a rezolvat situaţia în comuna gorjeană Săcelu, acolo unde ședinţele Consiliului Local nu se puteau ţine pentru că aleşii locali nu se prezentau când erau convocaţi. A fost emis un ordin al prefectului pentru încetarea mandatului unui consilier local care şi-a dat demisia din această funcţie şi aşa se întruneşte majoritatea la şedinţe şi fără consilierii care chiulesc.

Situaţia pare să reintre în normal în comuna Săcelu, acolo unde activitatea Consiliului Local era blocată de un grup de consilieri care nu se prezintă la şedinţe.

Primarul a cerut sprijinul Prefecturii Gorj, iar acum lucrurile par să fie rezolvate. "Din fericire s-a deblocat situaţia după ce a fost emis un ordin al prefectului, prin care s-a încetat mandatul unui consilier care şi-a dat demisia. În felul acesta se formează majoritate doar cu acei consilieri care vin la şedinţe şi ne putem face treaba", a precizat primarul Florin Jurebie.

Primarul din Săcelu e fericit că a reuşit să folosească banii primiţi ca donaţie de la un agent economic. "Am reuşit să trecem cei 85.000 de lei prin Consiliul Local şi am putut plăti cele două centrale, cea de la şcoală şi pe cea de la primărie, că altfel firma care ni le-a montat venea şi ni le lua. Vă daţi seama că lăsam în plină iarnă copiii de la şcoală şi angajaţii de la primărie în frig".

Vizualizări: 1,615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: