ISJ Gorj se extinde: Nu va mai fi aglomerație în birouri

Inspectoratul Școlar Județean Gorj se extinde. Instituția a preluat toate spațiile din clădirea unde funcționează acum doar la parter și la etajul unu. Conducerea ISJ Gorj are în plan să reorganizeze activitatea inspectorilor școlari, să nu mai stea îngrămădiți în birouri, și să înființeze aici un Centru de excelență unde să fie pregătiți copiii care fac performanță.

În prezent, Inspectoratul Școlar funcționează la parterul și etajul unu al clădirii. A reușit să preia întreaga clădire și instituția are în plan o extindere. “Noi am reușit să ne extindem. Chiar dacă toată clădirea figurează ca fiind a Inspectoratului Școlar, noi avem doar parterul și etajul unu. Ne dorim Centrul de excelență, vrem și extindere și tot căminul unde este acum locația Inspectoratului Școlar o să fie al nostru. O să ne extindem, să nu mai fim aglomerați în birouri. O să facem o reorganizare, o modernizare a birourilor. Centrul de excelență ne dorim să funcționeze în același sediu, dacă nu, am propuneri de la câțiva profesori de elită, care ar dori să mergem spre zona universitară, să discutăm cu domnul președinte Adrian Gorun să ne susțină cumva”, a anunțat Marcela Mrejeru, inspectorul general al ISJ Gorj.

Mrejeru are în plan ca, în cadrul acestui Centru de excelență, să fie pregătiți și tineri din învățământul profesional. „Vor fi aduși toți tinerii care vor să facă performanță, se va face o selecție a profesorilor care au făcut performanță până acum și aș vrea să facem un centru pentru școala profesională pentru că trebuie să încurajăm și învățământul profesional, pe partea tehnică, să vină copiii pentru a putea merge la concursuri pe meserii”, a mai adăugat Mrejeru.

Vizualizări: 2,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: