Pasarela din zona Artego, reparată la anul

Municipalitatea caută soluții să repare pasarela din zona Artego până vine iarna. Autoritățile vor să scoată reabilitarea podului la licitație peste o lună, însă nu va fi timp pentru executarea lucrărilor necesare. Ca să nu aibă loc accidente în zonă, mai ales în sezonul rece, primăria are în plan să facă măcar balustrada.

Cel mai probabil, lucrările de reparații capitale vor demara abia anul viitor. Dar, până atunci, autoritățile vor să refacă balustrăzile. „Am mers pe procedurile de urgență cel puțin pentru eliberarea celor două sensuri de mers. După această primă intervenție, cu aceeași firmă cu care am lucrat zilele trecute, urmează să putem să realizăm și balustrăzile pentru a nu avea accidente în perioada de iarnă. Vom crea acele balustrăzi necesare urmând să pregătim toți indicatorii pentru viitorul proiect și cred că în maximum o lună de zile putem să scoatem la licitație. Am demarat și această procedură extrem de rapid. Vom scoate la licitație execuția lucrării pentru podul de la Ciocârlău, ca nu este timp să ne apucăm de această lucrare în integralitate în această toamnă”, a declarat primarul Marcel Romanescu, la Radio Târgu Jiu.

Pe podul din zona Artego se circulă pe o singură bandă, iar viteza a fost redusă la 15 kilometri pe oră. Pe sub pasarelă, autoritățile au decis să interzică atât traficul rutier, cât și circulația pietonală. Totul pentru a nu fi pus nimeni în pericol.

Vizualizări: 1,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: