Italianul cu coronavirus se simte bine

Italianul de 71 de ani diagnosticat cu coronavirus la câteva zile după ce a plecat din Gorj a spus pentru presa din Italia că se simte bine și nu mai are febră. “Când am ajuns, nu aveam nimic. Nu aveam febră”, a declarat bărbatul, întrebat dacă a avut simptome în momentul în care a ajuns în Italia.

Bărbatul spune că i-a fost frică, dar că acum este bine, nu mai are febră. “Acum nu-mi mai este frică” a declarat italianul.

Bărbatul, rezident în Cattolica, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după ce ce s-a întors dintr-o călătorie de cinci zile în România. De luni, italianul se află internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Rimini.

În Gorj și Dolj, județele prin care a trecut acesta, autoritățile sunt în alertă, în încercarea de a testa toate persoanele care au intrat în legătură cu italianul. "Sunt în analiză la Institutul Matei Balș 32 de probe prelevate de la persoane care provin din zonele vizitate de cetățeanul italian depistat pozitiv de autoritățile italiene", a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Vizualizări: 1,987

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: