Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

ITM a finalizat ancheta accidentului mortal de la Pinoasa

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj a finalizat ancheta în cazul accidentului de muncă care a avut loc la cariera Pinoasa a CE Oltenia, când un salariat a decedat după ce a fost electrocutat în timpul serviciului.

Reprezentanţii instituţiei spun că nu pot spune care sunt concluziile verificărilor făcute de comisia de inspectori de muncă, dar şi a expertizei tehnice comandată de instituţie, pentru că dosarul a fost trimis spre avizare la Ministerul Muncii şi că până în prezent nu a fost returnat. Constantin Cartianu, în vârstă de 44 de ani, electrician cu o vechime de 19 ani în câmpul muncii a fost victima unui accident de muncă ce s-a petrecut în data de 15 mai a.c. Acesta efectua intervenţii la celula electrică a unui utilaj, moment în care s-a produs un scurtcircuit electric. Bărbatul a suferit arsuri pe circa 50% din suprafaţa corpului, iar medicii de la Spitalul de Arşi din Bucureşti nu l-au mai putut menţine în viaţă. Rămâne de văzut cine se face vinovat de producerea nefericitului eveniment. "Dosarul privind accidentul de muncă de la cariera Pinoasa a fost încheiat de IMT Gorj şi este trimis spre avizare la Inspecţia Muncii. Nu este avizat, nu a ajuns înapoi la noi ca să avem soluţia inspecţiei. Trebuie să vină de la Bucureşti, după aceea vedem ce observaţii vor fi asupra cercetării şi noi urmează să facem demersurile mai departe, către Parchet, dacă este cazul, dar nu îl avem deocamdată", a declarat Gheorghiţă Cuzma, purtătorul de cuvânt al ITM Gorj.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: