Oficial! Alianța USR-PLUS are candidați în cinci localități din Gorj

Împreună, dar separați! USR și PLUS au candidați comuni doar pentru Consiliul Județean Gorj și primăriile din cinci localități.

Biroul Electoral Județean Gorj a admis, pe 12 august, cererea de înregistrare a alianței electorale USR PLUS în vederea participării la alegerile locale din această toamnă. „Dispune înregistrarea Alianței USR PLUS pentru participarea la alegerile locale din 2020, pentru Consiliul Județean Gorj, municipiul Târgu Jiu, municipiul Motru, orașul Țicleni, comuna Bălești și comuna Dănești”, se arată în hotărârea nr.7 a BEJ Gorj.

În Gorj a fost o problemă cu definitivarea listelor în baza protocolului național, ținând cont că organizația PLUS este ca și inexistentă. În plus, șefa formațiunii, mediatorul Otilia Belcineanu, ar fi fost interesată, spun surse politice, de o candidatură pe lista PNL Gorj.

Radu Miruță, președintele USR Gorj, spune că partidul său are candidați în 60 din cele 70 de localități. În cele mai multe dintre acestea, PLUS nu a venit cu nimic, pentru că nu are organizații.

USR și PLUS vor deveni un singur partid, fuziunea aprobată pe 15 august urmând a fi validată de instanță.

Galerie foto


Vizualizări: 1,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: