Iulian Popescu, luat în calcul pentru postul de ministru

Liberalii se reunesc la începutul săptămânii în prima ședința de partid pe noul an. Pe agenda de lucru se află tema certificatului verde dar și propunerea unui nou ministru pentru portofoliul Digitalizării. Potrivit surselor HotNews.ro, conducerea PNL trebuie să aleagă între doi liberali: unul de la Cluj și altul de la Gorj. Postul de ministru al Digitalizării a devenit vacant după ce Florin Roman a demisionat din funcție în urma scandalului privind diploma de licență și plagiatul.

Surse liberale au declarat pentru HotNews.ro că în interiorul partidului sunt avansate două nume: deputatul de Cluj , Ioan Sabin Sarmaș și vicepreședintele PNL Gorj, Iulian Popescu.

"Cei doi sunt secretari de stat în ministerul Cercetării și Digitalizării , Sabin Sărmaș este susținut de liderii PNL de la Cluj în timp ce Iulian Popescu este un apropiat al secretarului general al PNL-Dan Vîlceanu. Cea mai mare susținere în acest moment o are Sabin Sărmaș care este un bun specialist și are o colaborare foarte bună cu miniștrii cabinetului Ciucă", au explicat surse din interiorul PNL pentru HotNews.ro.

Conducerea PNL se reunește luni, în prima ședință din acest an și, potrivit surselor citate, pe agenda discuțiilor se află numirea de la ministerul Digitalizării. Liberalii urmează să discute despre cele două propuneri și să dea un vot în acest sens.

Vizualizări: 5,515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: