Ivăniși, despre campania lui Iordache cu primarii PSD: A scos blatul la lumină

Campania electorală a candidatului PNL Gorj, Ion Iordache, la Senatul României, este centrată pe susținerea primarilor PSD. O armă cu două tăișuri, pentru că sunt nici două luni de la locale, când unii primari PSD i-au învins pe liberali, fiind puțin probabil ca Iordache să ia voturi din ambele tabere. Alergând după doi iepuri, liberalul s-ar putea mai mult să piardă decât să câștige, pentru că și-a ostilizat mulți liberali afișându-se mereu cu pesediștii.

Nicolae Ivăniși, candidatul Partidului Ecologist Român Gorj la Camera Deputaților, a spus că Iordache nu a făcut decât să scoată la lumină un blat PNL-PSD care funcționează de ani de zile. “Domnul Iordache a demonstrat acum pe față ceea ce se întâmpla tot timpul, adică blaturile subterane dintre partide care au existat permanent”, a spus Ivăniși la Tele 3.

Candidatul PER Gorj spune că uneori candidații la Senat îi sabotează pe cei de la Camera Deputaților, în cadrul aceluiași partid. “Își dădeau voturi unii la alții, dă-mi mie la deputați, că îți dau eu la Senat, trădările au funcționat perfect. Ce s-a întâmplat cu Iordache acum? Iordache, având control asupra unor primari, i-a scos și i-a arătat: uite-i, mă”, a mai spus Ivăniși.

Ion Iordache controlează o importantă firmă de construcții și de asfaltări de drumuri, având de mulți ani contracte cu primăriile, deci contacte cu primarii de toate culorile politice. Și la alegerile europarlamentare, când Iordache era președintele ALDE Gorj, acesta a fost ajutat de primarii PSD, fără nicio ripostă publică din partea social-democraților.

Acum, primarii PSD din Slivilești, Bolboși, Ionești, Negomir și nu numai au apărut în clipuri electorale pentru susținerea lui Iordache, acesta din urmă crezând chiar că va reuși astfel să crească scorul partidului de la 28% la locale în Gorj până la 40%.

Candidatul PER Gorj la Camera Deputaților nu crede că vor fi mulți gorjeni care vor vota după cum spun primarii. “Asta e politica în România, asta a făcut Iordache acum. Pe mine nu m-a impresionat cu nimic. Dacă mă întrebi, nu am încredere că oamenii din comune vor merge înrolați câte doi, că le spune primarul să voteze cu Iordache. Nu cred treaba asta, cel puțin pe mine nu m-a convins”, a spus Ivăniși la Tele 3.

Nicolae Ivăniși i-a ironizat pe primarii PSD care s-au lăsat folosiți în campania PNL. “Singurul câștig din campania asta este că i-a luat de urechiușe și i-a arătat: ăștia sunt. Și ăia toți: Hai la treabă, Hai la treabă. Urât vă stătea”, a spus Ivăniși, transmițând primarilor că ”v-ați luat o umilință pe care nu puteați să vi-o luați în viața voastră”. “Pentru asta, eu îl felicit pe Iordache, i-a scos ca pe șobolani, ia uite-i, bă. De râsul lumii. Asta e politica în România”, a concluzionat Ivăniși, spunând că partidele mari asta au făcut tot timpul.

Adrian Zorlescu, reprezentantul PNL în dezbaterea de la Tele 3, a spus că primarii PSD nu susțin echipa PNL, ci doar pe Ion Iordache.

Vizualizări: 3,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: