Jaf la un service de telefonie mobilă

Doi tineri din Târgu Jiu sunt cercetaţi după ce au furat aparatură electronică dintr-un service de telefonie mobilă, iar un altul este căutat de poliţie.  Paguba se ridică la circa 16.000 de lei. Suspecţii au fost arestaţi pentru 24 de ore şi ieri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Atelierul de reparaţii telefoane mobile situat pe strada Victoriei a fost prădat la începutul lunii ianuarie. Din service au fost furate un laptop, două monitoare LCD, o unitate PC şi mai multe telefoane mobile. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că furtul a fost comis de trei persoane, dintre care două au fost prinse de poliţişti. Este vorba de doi tineri din Târgu Jiu, P.C.M. şi V.F. de 18 şi respectiv 19 ani. Acestora le-a fost cu atât mai uşor să sustragă aceste bunuri cu cât atelierul nu era prevăzut cu sistem de alarmă, forţând uşa de acces în unitate. Poliţiştii au reuşit să dea de urma celor doi la mai bine de o lună de la comiterea acestui jaf. „Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat”, a precizat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.  

Cei doi riscă să stea după gratii între 3 şi 15 ani pentru furt calificat. Poliţiştii vor continua cercetările pentru a depista şi pe cel de-al treilea complice la furt, verificarea întregii activităţi infracţionale a acestora, dar şi recuperarea bunurilor furate din service-ul GSM. 

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: