Şase beri pentru o ţigară cu etnobotanice

Un bărbat de 29 de ani din Târgu-Jiu a ajuns la spital după ce a fumat o ţigară din plante etnobotanice. A primit ţigara de la un bucureştean. Într-un bar din municipiu. În schimbul halucinaţiilor a făcut cinste cu bere.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani din Târgu Jiu se afla într-un bar din municipiu când o persoană necunoscută l-a abordat şi i-a oferit o ţigară care produce efecte halucinogene. Drept mulţumire, tânărul l-a cinstit cu şase beri neştiind ce avea să i se întâmple câteva ore mai târziu. Ajuns acasă, lui Ionut Neagoe i s-a făcut rău. „Eram la un bar, a venit o persoană la mine care mi-a oferit o ţigară din ierburi, a zis că e din Bucureşti. De curiozitate am zis să încerc să văd şi eu ce efecte are. Am fumat şi nu mai ştiu cum am ajuns acasă. Mi s-a făcut rău”, a spus Ionuţ Neagoe. 

Soţia sa se afla acasă cu copilul. S-a speriat foarte tare când şi-a văzut soţul în acea stare.  în starea în care era. „Nu a mai fumat ierburi până acum. Dacă făcea asta nu mai eram cu el. A trebuit să venim la spital că se simţea foarte rău”, a spus soţia acestuia.

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgu Jiu au confirmat că bărbatul consumase substanţe etnobotanice. Deşi au încercat să-l convingă pe Ionuţ Neagoe să accepte sprijinul unui psiholog, acesta a refuzat. „Tânărul a consumat substanţe halucinogene, cu o stare generală influenţată. S-a externat la cerere şi a refuzat consultul psihiatric şi a promis că nu va mai face”, a precizat medicul Liliana Crăciun.

Nu este primul caz. Anul trecut, Radu Cătalin Mihu, fiul vitreg al Mariei Dragomiroiu, a murit după ce a fumat o ţigară din plante etnobotanice. Avea doar 28 de ani.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: