S-a spânzurat din cauza problemelor financiare

Problemele financiare l-au făcut pe un bărbat din Celei să încheie socotelile cu viaţa. Acesta a fost găsit de rude spânzurat într-o anexă de lângă casă. Bărbatul era necăsătorit şi locuia împreună cu mama şi fratele său.

Vasile Schinteie avea 34 de ani şi era din Celei, comuna Tismana. Ieri dimineaţă, aşa cum obişnuia în fiecare zi, a servit masa,  a dat de mâncare la animale, ca mai apoi să-şi pună ştreangul de o grindă a unui şopru din spatele casei. Un membru al familiei l-a găsit şi a anunţat imediat serviciul de ambulantă, care mai bine de 40 de minute a încercat să îl readucă la viaţă, însă nu au putut decât să confirme decesul.

Un unchi al său susţine că Vasile Schinteie se confrunta cu probleme financiare. Mai spune că era o persoană liniştită şi harnică. “Locuia cu mama lui care a rămas văduvă, şi cu fratele. Cred că din cauza greutăţilor a luat decizia asta. Era un băiat bun şi muncitor”, a spus Gheorghe Bordeuc, unchiul acestuia.

Vecinii susţin că l-au văzut ieri dimineaţă prin curte, dar nu s-au gândit că va recurge la acest gest. “N-avea bani pentru că nu avea serviciu. Mama lor are o pensie mică. Repara acoperişuri pe la oamenii din sat cu un verişor şi fratele lui, care şi el a rămas fără serviciu după ce l-au dat afară de la mină. Din câte ştiu era depresiv”, a spus Elena Tăcutu, vecină a acestuia.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de poliţie. În acest caz a fost demarată o anchetă. „Bărbatul nu a lăsat bilet prin care să îşi motiveze gestul. Urmează ca poliţiştii din Tismana să continue cercetările”, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.  

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: