A poluat cu ţiţei încercând să fure o ţeavă

Un bărbat de 41 de ani din Ţicleni a fost reţinut ieri de către poliţiştii gorjeni  fiind acuzat că a furat o ţeavă prin care se scurgea ţiţei. 500 de litri de combustibil s-au scurs pe câmp în urma sustragerii ţevii. Astfel, că acum se face o anchetă dublă, una de poliţie, alta de Garda de Mediu.

Bărbatul are 41 de ani şi este din Ţicleni. Prin ţeava pe care a sustras-o se pompa ţiţei astfel că a poluat serios mediul. Se putea întâmpla o nenorocire însă omul nu si-a dat seama. „Nu am furat ţeava, am trecut cu tractorul pe acolo şi am agăţat-o, nu era de gaze sau de ţiţei“, a spus suspectul.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe bază de Ordonanţă de Urgenţă. „Poliţia Oraşului Ţicleni a fost sesizată de către un angajat al unei societăţi comerciale din Ţicleni, despre faptul că în timpul procesului de producţie a constatat sustragerea a circa 36 metri liniari de ţeavă ce asigură legătura între două parcuri petroliere, pe sol fiind deversat produs petrolier. În urma cercetărilor efectuate au constatat că Ţ.M., de 41 ani, din oraşul Ţicleni, judeţul Gorj, este suspectat că a tăiat şi ţeava pe care a transportat-o prin târâre, cu tractorul proprietate personală, până în apropierea locuinţei sale, situată la circa 6 km de locul faptei, unde a abandonat-o. A fost reţinut şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă“, a precizat Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Prejudiciul cauzat de bărbat se ridică la suma de 19.000 de lei. Bărbatul ar putea ajunge după gratii. Până când procurorii vor da sentinţa, comisarii Gărzii de Mediu fac şi ei o anchetă. 

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: