Jandarm gorjean, pe podium

Jandarmul gorjean, Paul Feroiu din cadrul Detașamentului Mobil a obținut locul III la Campionatul de Judo, faza finală pe Ministerul Administrației și Internelor.

 În perioada 16-19 octombrie a.c., în municipiul Ploiești, judțul Prahova, s-a desfășurat Campionatul de Judo - faza finală pe minister.

Din lotul Jandarmeriei Române, în calitate de șef de lot a făcut parte jandarmul gorjean, plt. maj. Feroiu Paul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, fiind selecționat să participe la această competiție ca urmare a obținerii unor rezultate meritorii la competițiile de Judo și Unifight desfășurate în decursul acestui an.

În urma desfășurării competiției, participând la 4 meciuri, plt. maj. Paul Feroiu s-a clasat pe un meritoriu loc III la individual, categoria 90 kg. + 35 ani, iar la echipe după parcurgerea a 3 meciuri, echipa Jandarmeriei Române s-a clasat pe locul III pe minister, obținând medalia de bronz atât la individual cât și pe echipe. 

În decursul acestui an, jandarmul gorjean a participat la trei competiții finale la Judo, în toate clasându-se pe podiumul de premiere.

          Reamintim că în perioada 05-08 aprilie a.c., Paul Feroiu din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a participat la Turneul Internaţional de Judo Veterani al forţelor armate şi de ordine publică, desfăşurat în Federaţia Rusă, făcând parte din delegaţia Ministerului Administraţiei şi Internelor formată din cinci sportivi dintre care doi jandarmi, din Gorj respectiv Cluj.

          Turneul Internaţional de Judo Veterani, a fost organizat de Uniunea Naţională de Judo Veterani din Federaţia Rusă și a reunit reprezentanţi ai forţelor armate şi de ordine publică din 14 ţări ( Japonia, Croaţia, Belarus, Ukraina, Ungaria, Lituania, Turcia, Franţa, Austria, Italia, Germania, Slovacia, România) şi reprezentanţi ai ţării gazdă reuniţi în cadrul a cinci echipe.

COMPARTIMENTUL INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: