Jefuiţi în timp ce erau la slujba de Înviere

O familie din Târgu Jiu a găsit locuinţa spartă după ce s-a întors de la slujba de Înviere. Poliţiştii au prins hoţul în doar câteva ore, pe care l-au şi băgat în arest. Sumele de bani sustrase din acel imobil, respectiv 60.000 de lei şi 1.700 de euro, au fost recuperate de către poliţişti şi restituite părţii vătămate.

În noaptea de 15.04.2012, orele 01:54, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului  Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un târgujian de 43 ani, despre faptul că revenind de la slujba de Înviere, a constatat că persoane au pătruns pe o fereastră lăsată deschisă în interiorul imobilului său, iar de aici au sustras sumele de 60.000 de lei şi 1.700 de euro, pe care le avea într-un dulap.

Acţionând cu operativitate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit că suspect de comiterea furtului este C.V., de 18 ani, din municipiul Târgu-Jiu. Suspectul, cunoscând faptul că partea vătămată, împreună cu familia participau la slujba religioasă, a pătruns prin escaladare şi efracţie în interiorul imobilului, iar de aici a sustras cei 60.000 de lei şi 1.700 de euro.

La câteva ore de la sesizare, poliţiştii l-au depistat pe suspect. Pe parcursul administrării probatoriului, sumele de bani au fost recuperate integral şi restituite părţii vătămate.

Pe numele suspectului a fost emisă ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În data de 16 aprilie, poliţiştii l-au prezentat pe suspect cu propunere arestare preventivă, Parchetului, respectiv Judecătoriei Târgu-Jiu.

Instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a suspectului pe o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: