Job de femeie de serviciu plătit cu 900 euro. Vezi unde!

O firmă din România caută să angajeze câteva zeci de femei care să presteze activitate de curăţenie în Suedia. Cele care vor fi selectate vor primi un salariu luna net de 900 de euro. Cerinţele pentru ocuparea unui job de femeie de serviciu nu sunt multe. Totuşi, candidatele trebuie să cunoască limba engleză, la un nivel mediu.

Firma românească angajează personal pentru a executa lucrări de curăţenie în localităţi suedeze. 20 de posturi pune la bătaie pentru gorjencele care doresc să lucreze peste hotare la curăţenie. Recrutările se fac prin SC Peter & Lili SRL, pentru localitatea Vaxyo. Practic angajarea se va face în România, cu  detaşare în statul scandinav. Constituie avantaj deţinerea carnetului de conducere, se arată în anunţul postat pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj.

În ţară, este  oferit salariul minim pe economie (900 lei), iar în Suedia 900 euro net lunar. Salariul se plăteşte o dată pe lună, în cont bancar. Pe lângă asigurările din România, angajatorul plăteşte o asigurare medicală pentru lucrătorii detaşaţi. Cazarea este plătită de angajator, iar transportul va fi suportat de către candidat. Contractul este pe perioadă nedeterminată,

Candidaţii trebuie să trimită un CV în limba română pe adresa de email: [email protected]. Nu se admit persoanele care nu sunt înscrise în baza de date a reţelei EURES, reţeaua europeană a locurilor de muncă, se arată în anunţ.  

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: