Joc de verificare pentru Pandurii, cu Viitorul Dăeşti

Pandurii Târgu Jiu va juca miercuri un meci amical la Târgu Jiu, cu formaţia de Liga 3 Viitorul Dăeşti. Până la reluarea jocurilor oficiale Pandurii mai are programate două meciuri de verificare, ambele pe parcursul acestei săptămâni.

Pentru că Pandurii nu va avea meci programat în prima etapă din noul an, antrenorul Călin Cojocaru a mai programat două meciuri de verificare pentru echipa sa, în cursul acestei săptămâni, ambele cu formaţii care activează în Liga 3. Miercuri 17 februarie, cu începere de la ora 12:00, Pandurii Târgu Jiu va întâlni pe Viitorul Dăeşti, ocupanta locului şapte din seria a 7-a. Meciul este programat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu. Sâmbătă, 20 februarie, cu începere de la ora 11:30, Pandurii Târgu Jiu va juca cu FC Hunedoara, ocupanta locului opt din seria a 9-a. Antrenorul Călin Cojocaru a precizat că şi-ar dori ca unul dintre aceste teste să se poată juca pe o suprafaţă cu iarbă naturală, mai ales echipa s-a antrenat doar pe terenul sintetic după revenirea din cantonamentul de la Timişoara.

În Banat, gorjenii au jucat cinci meciuri amicale, cu  CSC Dumbrăvița (1-0),  Ripensia (0-4),  CSC Ghiroda și Giarmata Vii (1-0), ASU Poli Timişoara (0-5) și, din nou, cu Ripensia (4-4).

Sâmbătă, Pandurii trebuia să joace cu FCU Craiova dar acest meci s-a anulat.

Pandurii nu va juca în etapa a 16-a, prima programată se se dispute în 2021.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: